Tekintse meg szolgáltatásainkat

 

Új rendszerek

 

Kivitelezésénél mindig figyelembe vesszük a jármű (traktor, munkagép, kombájn) paramétereit. Úgy választjuk ki a rendszert, hogy minden tekintetben a tökéletes működést biztosítsa a gépkezelőnek.
Belarus (MTZ) traktorok kivitelezésénél a klíma rendszer úgy van beépítve, mint ha gyári beszerelés lenne. Klímacsöveket a vízcső mellett zártszelvényben vezetjük el, így esztétikusan rejtve marad. Viszont típusokként változik a rendszer kivitelezése. Négyhengeres motornál (820-892.2) a generátor helyére építjük be a kompresszort, és a generátort pedig egy külön konzolra szereljük a motor másik oldalára. Ezzel a megoldással az oldalfalak a gyári helyükre kerülnek vissza. A 952.3 műanyag oldalfalas kivitelnél viszont a generátor felé helyezzük el a klíma kompresszort, 1221.3 kivitelnél is más kivitelezést alkalmazunk. Tehát, minden típusba megvan a jól bevált módszer. Képek a munkáinkról fül alatt megtalálják a fotókat.

Minden újonnan kiépített klímarendszerre 1 év garanciát vállalunk !!!!

Az 1 éves garanciát csak úgy tudjuk vállalni, ha a beszerelés dátumát követően két időszakos garanciális ellenőrzést végzünk a kiépített rendszeren. Első átvizsgálás esedékessége a beépítéstől számított 6 hónap, másodikat a garancia letelte előtt kell elvégezni.

 

Klíma javítás

 

Azokban a gépekben, ahol már a gyárban kialakították, vagy más cégek építették be a klímarendszert, elvégezzük a javítását és karbantartását. Kompresszor felújításától, a klímacsövek újra gyártásáig, vagy kondenzátorok hegesztésével bezáróan. Munkánk során a legtöbb problémát a klímarendszer tömítetlenségi hibái okozzák, ezek feltárása nitrogén nyomáspróbával a legegyszerűbb. Egy gép folyamatos karbantartása meghálálja a bele fordított energiát. Sok hiba kiküszöbölhető lenne egy tervezett karbantartással, amely feltárja a már meglévő, de még így működőképes rendszer hibáit. Műhelykocsiban rengeteg alkatrészt viszünk magunkkal, így azonnal meg tudjuk javítani a meghibásodott gépet.

Klasszikus hiba a klímakompresszor ékszíjtárcsa csapágyának elhasználódása. Ha nem vesszük észre hogy, csapágy futási teljesítménye a végéhez ért, súlyos pénzeket fogunk rákölteni, hogy újból tökéletesen működjön a klímarendszerünk. Egy ilyen csapágy elhasználódása miatt tönkremehet a kompresszor kuplungja, szíjtárcsája, behúzó tekercse és kiolvadhat még a melegtől tömbszelencéje is. Összességében egy karbantartott rendszer nem tud meglepetéseket okozni.

 

Klímatisztítás és fertőtlenítés

 

Ózon tisztítás

 

Az Ózon az egyik legerősebb és oxidáló anyag, ami sokkal hatékonyabb, mint a klór. Nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló olyan anyagoktól, melyekről sokszor csak évekkel később derül ki káros hatásuk. A klíma tisztítása során felhasznált ózont a gép a folyamat végén visszaalakítja oxigénné, így a tisztított jármű azonnal használatba vehető. Az ózonos klímatisztítás egy megbízható, rendkívül hatékony és gyors módszer az utastér és a klímaberendezés együttes tisztítására, melyet legalább évente egyszer javasolt elvégeztetni. Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagyteljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót és munkagépet képes 15 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium-, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek. A 15 perces kezelés megfelelő a klímatisztításra.

 

Klímatisztító habspray

 

Hatásosan elpusztítja az autó klímaberendezésében levő baktériumokat és gombákat, valamint megszűnteti a kellemetlen szagot. Védőfilmet képez a párologtatón, biztosítja a friss és tiszta levegőt az autóban, és így a klímaberendezés is megfelelő hatásfokkal tud működni. A teljes utastérben kellemes, friss illatot biztosít! A kezelést mindig a beszívott oldal felől (pollenszűrőnél) kell elvégezni működés alatt lévő klímánál.

 

Autovillamossági munkák

 

Az autóvillamossághoz hozzátartozik az önindító, generátor felújítása, egy zárlat behatárolása, vagy egy komolyabb vezérlőegység hibafeltárása. Rendelkezünk oszcilloszkópos műszerrel, amellyel a beavatkozó jeladók működését tudjuk analizálni és elemezni. Utólag szoktunk még egyszerű autóhifi rendszereket beépíteni a traktorokba ami kényelmesebbé tudja tenni a gépkezelő munkáját.

 

Autóvillamossági szolgáltatások

 • Önindítók, generátorok javítása, karbantartása,
 • Gyújtásdiagnosztika és javítások,
 • Világítások, visszajelzők, műszerfalak javítása,
 • Ablaktörlők és fűtések javítása,
 • Fedélzeti komputerek hibakiolvasása, törlése
 • Akkutesztelés
 • Fényszóró beállítás
 • Riasztóberendezések

 

Komfortelektronikai készülékek beépítése, javítása

 • Autóhifi beépítés,
 • ​Központizár, elektromos ablakemelő,
 • Tolatóradarok beépítése
 • Mobiltelefon bluetooth kihangosítók be- és kiszerelése

 

Kereskedelem

 

Cégünk klímás alkatrészek forgalmazásával is foglalkozik, így minden típusba be tudjuk szerezni a meghibásodott alkatrészt.
Személyautó,Kisteher,Teher,Mezőgazdaságigép, Munkagép !!!
Keressen minket bizalommal !!!!