Hadd mutatkozzam be

Üdvözlöm az mtzklima.hu oldalon

Hagy mutatkozzak be,  Vígvári Sándor vagyok végzettségeim gépészmérnök, autóvillamossági szerelő és persze járműklíma és szállítmányhűtő berendezés  szerelő   (F-gáz VI-VII.)

Szakmunkás tanulmányaim befejezése után, személygépkocsik javításával foglalkoztam. A fejlődő autóiparban egyre több klímás autóval lehetett találkozni,ennek hatására elvégeztem a  klímaszerelő tanfolyamot.

A mezőgazdasági gépek klíma javítás és beépítéséhez úgy jutottam el, a főiskolán  ismerősök volt csoporttársak, agrár cégeknél helyezkedtek el. Mivel a személyautók klíma javításában otthon voltam felkértek régi és új traktorok klímával kapcsolatos hibák elhárításához. Teltek múltak a hónapok és egyre több munkám volt a traktorok szervizeléséből. Így külön szerviz autót vásároltam, hogy minél jobban tudjam az ügyfelek számára biztosítani a tökéletes munkát.

Nagyon sok MTZ (Belarus) találkoztam, amiben nem volt klímarendszer . A gazdák mindig panaszkodtak a nyári hőségnél, hogy lehetne megoldani a régi vagy új MTZ fülke légkondicionálását. Így belekezdtem kimondottan csak MTZ (Belarus) traktorok komplett klíma rendszer tervezésébe. Az első pár munkák hibáiból tanulva őszintén mondhatom,  olyan rendszereket építek össze, ami üzemeltetés szempontjából tartós,könnyű karbantartani,és a legfontosabb olyan hűtési paramétereket tud biztosítani, hogy a legnagyobb melegben is jó hatásfokkal tud működni minden MTZ fülkében !!!

Az eltelt évek alatt, a piaci viszonyokhoz alkalmazkodva már mezőgazdasági és munkagépek gépek összes palettájához tudok egyedi klíma rendszert kínálni. Az egész ország területére kiszállok, így minden munkát a megrendelő telephelyén végezem el !

Minden újonnan kialakított klímarendszerre 1 év garanciát biztosítok !!!!

Legfontosabb feladatom, hogy a már meglévő és leendő ügyfeleim szakmailag a legjobb szolgáltatást nyújtsam. Ennek érdekében folyamatos továbbképzéseken veszek részt és munkatársaim, akik mindig naprakészek a legújabb technológiák, illetve a szakmai ismeretanyagok tekintetében.
Szerelőink mindegyike felkészült, nagy gyakorlattal rendelkezik, valamint elvégezte a legmagasabb szintű szakmai tanfolyamokat ( F-gáz VI-VII ).

Köszönöm, hogy elolvasta bemutatkozásomat, bármilyen kérdés,vagy  probléma esetén kérem, forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel:
Vígvári Sándor
gépészmérnök